Dalića su neki igrači oduševili: Oni moraju u Katar, njih ne mogu preskočiti

Foto: snimka zaslona

Zlatko Dalić je bio vidno zadovoljan igrom Hrvatske i svojom prvom pobjedom protiv Francuza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Dalić je iznio svoje dojmove, nije skrivao sreću.

”Jesu, pali su. Zasluženo smo dobili, nakon 0:3 u Osijeku ovako se vratiti protiv svjetskih prvaka i najjače momčadi u Europi, borili smo se i parirali.

Ispada da nam je Liga nacija donijela puno, ali najveći problem je četiri utakmice u deset dana. Sada kada pogledamo, u sjajnoj smo situaciji i sve je u našim rukama”, rekao je Dalić za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imate li popis za Katar u glavi?

”Šest mjeseci je do SP, ovi dečki koji su u danas igrali u zadnjoj liniji su tu, ne mogu ih preskočiti za Katar, Stanišić, Erlić i Šutalo. Juranović je pokazao da može na lijevom beku. Ako oni ovako nastave, to je to”, rekao je Dalić.

Na ljestvici vodi Danska s devet bodova, Hrvatska je druga sa sedam bodova, Austrija ima četiri, a posljednja je Francuska s dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak Lige nacija je u rujnu kada su na rasporedu preostala dva kola.

Hrvatska će 22. rujna ugostiti Dansku, a u posljednjem kolu tri dana kasnije gostuje u Beču protiv Austrije.

Podsjetimo, pobjednik skupine ide na Final Four, a zadnji seli u niži rang natjecanja, Ligu B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.