Đalović uoči Gorice: Uvjeti sigurno neće biti idealni

Foto: fah

Nogometaši Rijeke u sklopu šestog kola SuperSport HNL-a gostuju kod Gorice. Prva utakmica nakon reprezentativne stanke igra se u subotu od 20 sati.
Trener Rijeke Radomir Đalović otkrio je na konferenciji za medije kakvo je stanje u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Reprezentativnu stanku smo iskoristili da još malo jače treniramo, da se još bolje uigramo i da nove igrače implementiramo u našu momčad. Srećom nije bilo ozljeda, tek Majstorović je propustio pripremnu utakmicu. Osim Radeljića koji se s reprezentativnog okupljanja vratio u srijedu svi su na raspolaganju, spremni smo i čekamo utakmicu u Gorici. Gledamo malo i vremensku prognozu, uvjeti sigurno neće biti idealni pa se moramo što prije prilagoditi terenu i zahtjevima teške utakmice, rekao je Đalović.

Rijeka je u pet utakmica novog prvenstva osvojila 11 bodova i nalazi se na drugom mjestu, dok je Gorica sedma s pet bodova.

– Gledao sam svaku njihovu utakmicu. Do ozljede Mikanovića su igrali u jednom sustavu, nakon toga igraju u drugom. Pitanje je pristupa, dana, naše energije koja mora biti na nivou. Stabilna su i čvrsta momčad koja je protiv Dinama igrala dobro, pobijedila Šibenik tako da nas očekuje težak zadatak, dodao je Đalović, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.