Dambrauskas: Ako kazne Livaju i Subašića, onda mogu i sve nas

Valdas Dambrauskas hajduka
Foto: fah

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas najavio je sljedeću utakmicu protiv Lokomotive koja se igra u subotu od 15 sati, a tom se prilikom osvrnuo i na situaciju zbog koje su Marko Livaja i Danijel Subašić prijavljeni disciplinskom sucu jer su pjevali uvredljivu pjesmu prema Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moramo biti koncentirani na Lokomotivu, a o Osijeku ćemo razmišljati nakon toga, rekao je trener Hajduka s obzirom na to da je jučer bio na Rujevici i pratio derbi Rijeke i Osijeka, koji je posljednji protivnik Hajduka prije zimske stanke.

– Protiv Lokomotive se spremamo za tešku utakmicu, moramo biti spremni na sve scenarije. Oni su atraktivna momčad, imaju jako puno mladih igrača koji riskiraju, ne boje se igrati. Dobri su individualno, ali mi smo Hajduk, u dobroj smo trenutku, dobra je atmosfera, vjerujem da će biti drugačija utakmica u odnosu na onu u Kupu, rekao je Dambrauskas.

Komentirao je i Subašića i Livaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Klub je dao priopćenje o tom videu i nisam siguran da je to trebam komentirati. Ali ovako, mi smo pobijedili Rijeku golom u zadnjoj sekundi i bila je euforija jer smo slavili u Jadranskom derbiju. Lokomotiva, pobijedimo 6:3 opet euforija, Dinamo, igrali smo stvarno dobro, dominirali, pobijedili, i opet je bila euforija, rekao je te nastavio:

– Kad se vratimo, kad vidiš navijače na dočeku, ne vladaš sobom, i ja sam pjevao iako ne znam što. Čitao sam sljedeći dan da bi nas trebalo kazniti, ali po meni to nije ispravno, mi ne mrzimo nikoga. Moja djeca su odgajana da kući ne smiju niti kazati da nekoga mrze, ali kad izađeš van iz autobusu, uopće ne razmišljaš… Moji igrači su izašli vani, pjevali su s navijačima i ne treba ih zbog rivaliteta na terenu kažnjavati. Mi imamo respekt prema protivnicima, rukovali smo se nakon utakmice, igrači i trener i tako će biti i dalje. Svi žele pobijediti, i Dinamo i Hajduk. Za mene je ovo pretjerivanje, događalo se u povijesti, događat će se opet, i nisu u pitanju samo Marko i Danijel, ako se njih kazni, onda bi se trebalo kazniti sve nas, zaključio je trener Hajduka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.