Dambrauskas suznih očiju: Bili su bolji od nas

Foto: fah

– Od srca hvala našim nevjerojatnim navijačima, zaista sam dirnut njihovom podrškom. Minimum koji smo im mogli dati je bilo pružiti 100 posto na terenu, no to nije bilo dovoljno, rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne želim govoriti u klišejima, ali dali smo sve navijačima, no protivnik je bio bolji i moramo mu to priznati. Moramo ovakav pristup prenijeti, sa srcem, u druge utakmice kroz cijelu sezonu. Samo radom, od predsjednika do čistača, možemo napraviti ovaj klub boljim.

Okrenuo se strateg Hajduka prvenstvu i utakmici s Osijekom.

– Europska je priča gotova, uvijek dolazi nova utakmica. Vidjeli smo da možemo igrati protiv velikih momčadi. Od sad se usredotočujemo na prvenstvo, zaključio je Dambrauskas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Definitivno smo dali sve od sebe, poginuli smo na travnjaku. Moramo učiti na svojim pogreškama. Protiv Villarreala smo uspjeli naći šanse i rupe, nažalost, nismo ih iskoristili. Prebacujemo se na nedjelju i gostovanje kod Osijeka, istaknuo je Filip Krovinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.