Trener Hajduka: Ne idemo se slikati s igračima Villarreala i objaviti to na Instagramu

Foto: fah

Hajduk je unatoč porazu u Portugalu osigurao play-off Konferencijske lige i ogled s Villarrealom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice trener Hajduka Valdas Dambrauskas rekao je da su očekivali tešku utakmicu.

– Nismo imali kontrolu kako smo htjeli u prvom poluvremenu, drugo je poluvrijeme bilo bolje. Sretni smo što smo prošli, ali nisam najsretniji trener zbog toga kako smo igrali, no sretan sam da smo prošli, poručio je.

– Znali smo da će utakmica biti teška. Imamo iskusne igrače, ali nemamo iskusnu momčad. Ova grupa igrača prvi put igra zajedno u Europi. Vitoria je dobra, mlada momčad. Da sve sezone igramo šest ili sedam utakmica u Europi. To nam nedostaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se i na Villarreal.

– Ovaj klub ima tradiciju, povijest i velike pobjede u prošlosti. Ne idemo u Španjolsku slikati se s igračima Villarreala i objaviti to na Instagramu. Idemo se tamo nadigravati, vjerujem da nismo bez šansi.

Prije toga slijedi ogled s Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mi smo Hajduk, igramo najveći derbi u subotu. Imamo 23 igrača koja su registrirana, vjerujem da će se svaki igrač veseliti sljedećoj utakmici. Mislim da je sada jako dobro vrijeme za biti igrač Hajduka, prvo Dinamo, a potom gostovanje u Španjolskoj, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.