Dambrauskas nakon slavlja u derbiju: Moji igrači su heroji

Dambrauskas
Foto: fah

– Mislim da je najvažnija pobjeda, tri boda, da smo i dalje u utrci za prvo mjesto, rekao je za Arenu Sport Nikola Kalinić, strijelac odlučujućeg pogotka na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U zaostaloj utakmici 9. kola Prve HNL Hajduk je svladao Dinamo 1:0 i ostao u igri za naslov. Ovom pobjedom treći Hajduk je stigao na 62 boda, četiri manje od vodećeg Dinama, a dva manje od drugog Osijeka.

– Zahvalio bih svima, igračima, navijačima, dali smo sve od sebe. Okrećemo se sljedećoj utakmici u nedjelju. Moramo pobijediti ako mislimo nastaviti borbu za prvo mjesto, dodao je Kalinić.

O nedjeljnom dvoboju sa Slaven Belupom u Koprivnici već razmišlja i trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ima veliki broj igrača koji se ozlijedio, a neki neće moći igrati zbog kartona. Moramo uživati u ovom pritisku. Ostalo je još pet utakmica do kraja.

O derbiju je rekao: – Bilo je nekoliko planova igre, ali osjećaj je bio da je Hajduk bolja ekipa i da ćemo dobiti utakmicu. Bilo je kartona, slomljenih noseva… Dali smo sve od sebe. Moj je sastav ostavio srce na terenu za ovu pobjedu, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.