Dani Olmo nakon sjajnog nastupa za Španjolsku: ‘Sretan sam u Dinamu. Što bude, bit će’

Foto: fah

Dinamov nogometaš Dani Olmo, koji je u utorak zabio oba pogotka u pobjedi mlade reprezentacije Španjolske od 2:0 nad Crnom Gorom, govorio je o svom ostanku u Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dobro mi je ondje, igrat ćemo Ligu prvaka, a ono što treba biti bit će”, izjavio je novinarima.

“Moglo je biti i više golova, imali smo puno prilika no zadovoljan sam pozitivnim radom čitave ekipe. Bili smo kao jedan. Ja sam mogao zabiti i treći gol, ali zadovoljan sam što sam pomogao ekipi”, rekao je Olmo.

“Zahvalan sam izborniku Luisu (de la Fuente) što me postavio za kapetana ove generacije. To je velika odgovornost, poruka da svi moramo ići kao jedan, baš kao što je bilo u prijašnjoj generaciji. To je ključ”, rekao je. “Sebe vidim kao jednoga igrača iz ove momčadi, veslam u istom pravcu kao i ostali”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tek smo se svi međusobno upoznali, a s vremenom ćemo se još bolje upoznati te postići i veće rezultate. Doprinosom svih bit ćemo sve bolji”, rekao je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.