Danijel Subašić će igrati za MNK Varoš ZDC

Foto: fah

Danijel Subašić ima novi klub! Legendarni zadarski vratar, viceprvak svijeta s Hrvatskom i donedavni član AS Monaca, vraća se u rodni grad. Subašić je službeno postao novi član MNK Varoš Zara Dental Centar, a svoj debi za novi klub trebao bi imati već ove nedjelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada, naime, Varoš Zara Dental Centar igra derbi Prve županijske futsal lige protiv Idasse, a Suba je spreman odjenuti novi dres. I to ne onaj vratarski, već – igrački!

– Suba je već dugo naš sponzor i otkako je došao u Monaco šalje nam dresove za momčad. Kako je, nakon odlaska iz Monaca, već neko vrijeme bez kluba, a s nama igra malonogometne termine, pitali smo možemo li ga registrirati za ligu i on je pristao. Mogu samo reći da samo svi presretni što je takva nogometna legenda i službeno postala dio naše momčadi i mislim da je to veliki dobitak i za zadarski futsal, kazao je Marko Vukić, voditelj Varoši Zara Dental Centar, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.