Danski mediji: Hrvatska ima Modrića, jednog od nogometaša koji na svijetu imaju najslabije otkucaje srca kada ga okruži nekolicina suparničkih igrača

Foto: fah

Hrvatska je slavila 2:1 protiv Danske u Ligi nacija golovima Borne Sose i Lovre Majera, a nakon utakmice o porazu svoje reprezentacije pišu danski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Morali smo prepustiti prvo mjesto Hrvatskoj. Sada moramo pobijediti Francusku i nadati se pomoći Austrije. Bit će nam potrebna bujnija ofenziva, prerijetko smo bili blizu hrvatskog gola”, piše list Berlingske.

Ekstra Bladet je napisao:

“Naši reprezentativci ne mogu otići zadovoljni u kamp reprezentacije u Helsingoru. Nedostajalo je gladi, ali ono što je dobra vijest je da nam se šerif vraća, naša najveća zvijezda je pokazala klasu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatska je dobro školovana momčad u kojoj Luka Modrić uvijek može učiniti nešto izvanredno, a mi šifru za razbijanje njih i njega nikad nismo pronašli. Izbornik Kasper Hjulmand i igrači će imati o čemu pričati kad se u petak poslijepodne vrate u Dansku”, dodali su.

“Hrvatska ima Luku Modrića, jednog od onih nogometaša koji na svijetu imaju najslabije otkucaje srca kada ga okruži nekolicina suparničkih igrača. On se odmah pobrine da malo zapali domaće gledatelje driblingom. Što se atmosfere tiče, bilo je to daleko od onih priča o ‘paklenom balkanskom grotlu’. Na stadionu izgrađenom 1912. godine jedna tribina se ne može koristiti jer je oštećena potresom, a na preostale tri gledatelji sjede 20 metara daleko od travnjaka”, piše Jyllands-Posten, a prenosi Gol.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.