Darko Miličić: Kad bih rekao da mi je Hrvat brat, lagao bih

Foto: Instagram

Bivši srpski košarkaš Darko Miličić gostovao je na Sportklubu, gdje su ga pitali kako on gleda na “bratstvo” između Srba i Hrvata, a sve u svjetlu izjave bivšeg golmana Dinama i Zvezde, Tomislava Ivkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivković je rekao kako nikad u Beogradu nije imao problema zbog svoje nacionalnosti, dodavši kako su ga navijači Zvezde zvali „Brat Hrvat“.

“Znaš kako, iskreno ću vam reći, rekao sam što sam rekao i stojim uz sve to, ali ja ne idem toliko daleko. Znamo što se sve događalo. Bio sam mali i upućen sam, mogu surađivati i mogu sjediti, biti kulturan i fin, ali da se nazivamo braćom – to nije realno. To je laž”, rekao je Miličić.

“Da zovem Hrvata bratom, lagao bih, to nije realno. Politika treba ostati po strani i sport mora pobijediti jer se na sportskom terenu događaju ružne stvari, ali ima lijepih i pozitivnih. Sport miri i ujedinjuje jer je pozitivan u svakom smislu, to je fascinantno. Nažalost, ima negativnih primjera, ali ima i pozitivnih”, rekao je Darko Miličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek sam pristalica kad netko dođe iz tih kombinacija poput Hrvatske, najlakše je 50 hiljada nas na njih deset-dvadeset. Po meni treba balansirati. I trebali bi se osjećati neugodno na utakmici. Mislim na utakmici naravno”, dodao je bivši košarkaš Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.