Darko Todorović, novi igrač Hajduka od djetinjstva navija za – Crvenu zvezdu i voli atmosferu kakvu ”rade Delije”

Foto: Hajduk.hr

Kako smo već pisali Hajduk je dobio novo veliko pojačanje i, naravno, velikog navijača, ali beogradske Crvene zvezde. Naime, 23-godišnji Darko Todorović, inače desni bek Red Bull Salzburga, stigao je na jednogodišnju posudbu u Hajduk, koji ima pravo otkupa. Naime, desni bek nosit će dres s brojem 55, a pravo nastupa ima već u nedjelju kada nogometaši Hajduka igraju protiv  Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Darko Todorović rođen je u Bijeljini, u Bosni i Hercegovini, svoju je karijeru započeo u Slobodi iz Tuzle. U Slobodi je igrao i svoju prvu seniorsku utakmicu, da bi prije dvije godine prešao u redove Red Bull Salzburga, negdje u to vrijeme kazao je, kako je pisao EuroBlic, da od malih nogu navija za Crvenu zvezdu, čiji navijači, Delije, svako malo veličaju srpske nacističke ratne zločince, Dražu Mihailovića, Ratka Mladića i slične. Za Red Bull Salzburg odigrao je 12 utakmica, a prošlu je sezonu, o čemu smo također pisali, proveo na posudbi u njemačkom drugoligašu Holstein Kiel, odigrao je devet utakmica.

Foto: Snimka zaslona

Inače, Todorović je bio redoviti član mlađih uzrasta reprezentacije Bosne i Hercegovine, a upisao je i 10 nastupa za A reprezentaciju.

Prije dvije godine, baš negdje u ovo vrijeme, pred vratima su bile kvalifikacije za Ligu prvaka, susret Red Bull Salzburga i Crvene zvezde. Tada je, naravno, Todorović bio član austrijskog kluba, a navijač Zvezde, što, dakako, ne mora biti ništa sporno, da se odmah razumijemo, posao je posao, kao što je Todoroviću Hajduk također očito posao. Profesionalac je, što je i sam prije dvije godine kazao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo što je tada, tog kolovoza 2018., pisao EuroBlic.

Foto: Snimka zaslona

”Kada su saznali da će tribine stadiona ”Rajko Mitić” biti prazne Todorović i njegovi suigrači nisu krili razočarenje, jer su se radovali igranju u fantastičnoj atmosferi kakvu rade Delije…” Već smo spomenuli kakvu atmosferu ”rade Delije”, koje je svojedobno vodio ratni zločinac Željko Ražnatović Arkan.

”Od dana kada smo saznali da Zvezda može biti potencijalni protivnik počeli smo pričati o toj atmosferi koja nas očekuje, a koje nema u Austriji. Kada smo saznali da se igra pred praznim tribinama osetili smo razočarenje, ali smo bili svjesni da to povećava naše šanse za plasman. Siguran sam da će na uzvratu u Salzburgu biti pun stadion, jer će pored domaćih navijača doći i puno navijača Crvene Zvezde iz Srbije, Austrije i ostalih europskih zemalja. Od malih nogu sam navijač Crvene Zvezde i ovo je za mene pomalo čudna situacija, ali sam profesionalac i učinit ću sve kako bi Salzburg prošao dalje”, kazao je Todorović, prenio je infobirac.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.