Debitant u reprezentaciji: ‘Igram kao da sam odigrao već tri svjetska prvenstva, ali naježio sam se na navijanje’

Foto: fah

Debitant u reprezentaciji David Mandić zabio je neke od ključnih golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dogovorili smo se da ćemo od početka igrati obranu 5-1 koja je bila stvarno pokretljiva i zgusnuta. U napadu smo isto igrali fenomenalno. Ova publika nas je bodrila do kraja i čestitam im na ovakvoj atmosferi. Stvarno su navijali na svaki gol i potez. Naježio sam se na sve što su napravili.”, rekao je Mandić.

I obrana je odlično funkcionirala.

“Ako obranu budemo igrali kao ovu utakmicu, nitko nam ne može ‘zapet’. Stvarno smo se držali dogovora i svaka čast svim mojim momcima na stvarno dobroj obrani”, rekao je Mandić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igram kao da sam već igrao tri puta Svjetsko prvenstvo. Hvala treneru što mi je dao šansu i moram ju iskoristiti na najbolji mogući način”, zaključio je./RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.