Mandić o prekršaju za plavi karton: Nisam imao nikakve zle namjere

Foto: fah

Hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić komentirao je svoje isključenje i plavi karton koji je dobio u drugom poluvremenu nakon što je udario u glavu francuskog igrača Kentina Mahea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ništa tu nije bilo. Nisam imao nikakve zle namjere, jednostavno sam malo spustio težište i agresivno sam izletio. Dogodi se, no šta je – tu je, objasnio je Mandić nakon utakmice.

Inače, plavi karton znači da će, uz isključenje, Mandić možda propustiti i sljedeću utakmicu protiv Srbije. No, o tome će dodatno odlučiti disciplinska komisija.

– Odigrali smo borbenu utakmicu, dali smo sve od sebe. Nismo se dobro snašli na početku, griješili smo u obrani 5-1, imali smo tehničke greške u napadu i nerealizirane šuteve. Kad je ušao Srna, dobro smo igrali 5-1 obranu, tako da smo im stvorili puno problema, osvrnuo se Mandić na utakmicu te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moramo pokazati sada karakter, već smo pričali u svlačionici da nećemo nikome prije utakmice reći da su bolji, već da ćemo se boriti, a to smo i napravili. Stvarno smo se borili 60 minuta, ali presudilo je njihovo iskustvo.

Ivan Čupić odigrao je utakmicu na visokoj razini te je zabio šest golova.

– Cijelo vrijeme gradimo tim među sobom. Jedini cilj među nama igračima je da vjerujemo jedni u druge te da se borimo do kraja, zabiješ li 0 ili 100 golova, svejedno. To nas tjera naprijed. Danas su to bili Tin, Pešić i Srna, a sutra će netko drugi. Ja se samo nadam da ćemo u drugoj utakmici imati bodove pa će biti još slađe, zaključio je Čupić, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.