Depay golom spasio Barcelonu od poraza

epa08760271 FC Barcelona's striker Ansu Fati (L) celebrates with teammate Francisco Trincao (R) after scoring the 2-0 goal during the UEFA Champions League Group G soccer match between FC Barcelona and Ferencvaros held at Camp Nou stadium, in Barcelona, Spain, 20 October 2020. EPA/Alberto Estevez

Barcelona je remizirala u gostima protiv Athletic Bilbaa u utakmici drugog kola španjolske La Lige s 1:1 nakon pogodaka Iniga Martineza i Memphisa Depaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilbao je poveo u 32. minuti susreta. Inigo Martinez je uspio nakon prekida glavom savladati Neta za vodstvo svoje momčadi.

Barcelona je poravnala na 1:1 nakon što je Depay dobio sjajnu dugu loptu i iskosa s lijeve strane je fantastično zakucao loptu u gol. Deset minuta kasnije Nizozemac je mogao donijeti potpuni preokret Barceloni, ali nije zabio nakon što je sam izašao pred golmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.