Dimitrov nakon koronavirusa: ‘Jedan dan sam četiri sata na terenu, a onda odjednom moram odmarati se’

Foto: fah

Prvi zaraženi s regionalnog turnira u Zadru ispričao je kako je prošao s koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jasno je da se trenutno nisam spreman natjecati na najvišoj razini. Kretanje mi je sve bolje, sve ostalo također ide u dobrom smjeru, ali još uvijek se nisam potpuno oporavio. Teško sam podnio virus, bio sam kod kuće oko mjesec dana”, rekao je za Tennis Majors, prenose Sportske novosti.

“Imao sam problema s disanjem, nisam se osjećao dobro. Bio sam umoran, izgubio sam osjete okusa i mirisa. Zapravo, sve što možete zamisliti, tako da uopće nije bilo zabavno. Nikad ne znam kakav će biti dan. Jedan dan se stvarno dobro osjećam i budem četiri sata na terenu, a onda se odjednom moram potpuno ‘ugasiti’ i otići spavati ili se odmarati”, opisao je.

“Naravno da je bilo i mentalnih borbi. Dvadeset dana sam praktički cijelo vrijeme bio sam, tako da mi je puno stvari prolazilo glavom. Nije važno koliko ste mentalno jaki, neizbježno je da vam dođu loše misli, tako da sam se i s time morao suočiti. Ova stvar je stvarna. Ako poduzmemo prave mjere opreza i svi budu sigurni, situacija će se brže popraviti. Ali, vremena su čudna, tako da morate raditi ne samo na svome fizičkom, već i na mentalnom stanju”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.