Dinamo remizirao sa Žilinom, Schildenfelda uhvatio grč dok je mijenjao kopačke?!

Zagreb, 20.05.2015 - Utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa izmeðu Dinama i Splita na stadionu u Maksimiru. Na slici El Arabi Hilal Soudani iz Dinama. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

U okviru priprema za novu sezonu, koje se održavaju u Sloveniji, hrvatski prvak Dinamo je jučer u Murskoj Soboti odigrao prijateljsku utakmicu protiv slovačkog viceprvaka Žiline, koja je završila 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modri” su odigrali utakmicu sa dva sastava, a bolji je bio onaj koji je igrao u drugom poluvremenu. Dinamo je poveo u 68. minuti, a strijelac je bio Soudani na asistenciju mladog Ante Ćorića. Žilina je izjednačila u 90. minuti, nakon kornera William zabija za konačnih 1:1, objavljeno je na internetskom portalu Dinama.

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon utakmice: “Drugo poluvrijeme smo bili puno bolji, razigraniji i zaslužili pobjedu, da bi na kraju iz naše gluposti primili gol. Srećom, ovo su tek pripreme i ima još vremena za popravak. Stvorili smo dosta prilika i moramo ih bolje realizirati. Nedostaje nam eksplozivnosti i brzine, no sve u svemu sam zadovoljan”.

Što se tiče ozljede Gordona Schildenfelda tu neće biti problema. “Mijenjao je kopačke i uhvatio ga je grč u listu, no ništa ozbiljno”, kazao je Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.