Dinamo želi iz Argentine vratiti svog bivšeg stopera: ”Trenutno nema ništa od toga, on je igrač Racinga”

Foto: fah

Dinamo navodno želi u svoje redove vratiti bivšeg stopera, 33-godišnjeg Leonarda Sigalija, trenutno igrača argentinskog prvoligaša Racinga. Sigaliju za godinu dana istječe ugovor s Racinog. Da se Dinamo zanima za povratak svog bivšeg stopera potvrdio je i zastupnik Sigalija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stalno primam pozive njegovog bivšeg kluba Dinama iz Zagreba koji se raspituje o njegovoj situaciji, posebno jer zna da sada ne igra pa ispituje što će biti”, kazao je zastupnik Leonarda Sigalija Marcelo Carracedo za argentinski Radio Del Plata, no, ipak je dodao kako od toga zasad neće biti ništa:

“Trenutno nema ništa od toga, on je igrač Racinga, sretan je gdje se nalazi, važan je igrač za momčad pa zasad nema ništa”.

Podsjetimo, za Dinamo je Sigali zabilježio 127 nastupa i to od srpnja 2014. godine do siječnja 2018. Nakon čega je prešao u argentinski Racing, inače petoplasiranu momčad prvenstva Argentine. U Racingu je odigrao 63 utakmice.  Sigali je krajem listopada prošle godine ozlijedio koljeno te se na travnjak vratio tek u siječnju ulazeći s klupe. U prvoj momčadi argentinskog kluba zaigrao je krajem veljače, no, onda je uslijedila pandemija koronavirusa. Sredinom ožujka prekinuto je argentinsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije četiri dana Leonardo Sigali je napunio 33 godine, s Racingom ga ugovor veže do 30. lipnja 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.