Dinamov nogometaš optužen za silovanje iznio svoju stranu priče: ‘Rekla je da će mi zagorčati život’

Foto: Twitter

Dinamov nogometaš Iyayi Believe Atiemwen nakon kaznene prijave za silovanje osvrnuo se samo na samo one javno objavljene informacije, noć provedenu u pritvorskoj jedinici, istragu u Turskoj zbog bivše djevojke…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vodim život koji se nimalo ne razlikuje od života mojih vršnjaka i zato me čude sve te optužbe, pogotovo od djevojaka s kojima sam imao sasvim normalan odnos. O samom događaju za koji sam osumnjičen ne mogu i ne smijem govoriti.

Ali bih se volio osvrnuti ne dovodeći niti jednim dijelom u pitanje tajnost postupka, na dosad javno izgovorene i napisane riječi. Nije sporno da sam imao seksualnu vezu s tom ženom. Bio sam solo, ona je bila sama i viđali smo se na obostrano zadovoljstvo. Čudno mi je i životno neshvatljivo da ako sam ja nekoga navodno silovao, da ta osoba sasvim normalno dalje nastavi dolaziti k meni”, priča Iyayi Believe Atiemwen za Sportske novosti.

“Činjenica je da nismo bili sami u stanu. To je još jedan dokaz da se ništa nije dogodilo izvan okvira, što smo oboje htjeli da bude. Najžalosnije i najčudnije je u cijeloj priči da osoba koju sam navodno silovao poslije tog navodnog događaja napravi doručak meni i mom prijatelju i udalji se iz stana”, rekao je i tvrdi da se s njom kasnije vidio još nekoliko puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kad je taj vikend završio, rekao sam joj da mi treba mir i da nećemo nastaviti. Podivljala je i rekla da će mi zagorčati život. Nisam ni slutio da bi to mogla ostvariti na ovaj način da me lažno prijavi”, tvrdi on.

“Ona jednostavno nije mogla prihvatiti da ne želim imati ništa ozbiljno. Dva dana prije Benfice došla mi je u stan s jednim velikim koferom. Da, pozvao sam je tada, ali ne da se useli, što sam pomislio kada sam vidio veličinu njezina kofera. Ostala je dva dana. Te sam srijede morao na stadion u karantenu pred utakmicu.Kada sam se vratio s utakmice, rekao sam joj da se želim odmoriti i da nismo jedno za drugo. Počela je divljati, razbacala mi stvari po stanu, čak me i fizički napala. Zatim je otišla i mislio sam da je sve gotovo dok se nije pojavila policija. Pozvala ih je i pričekala ispred stana. Ma da je bilo i malo sumnje, policija bi me privela istu večer”, ističe.

Ono što se ne zna jest to da je Atiemwen, dok je igrao u Turskoj, isto imao problem s tadašnjom ljubavi.
“Nakon nekog vremena shvatio sam da se moja djevojka, koja je živjela sa mnom, dopisuje s drugima. To me povrijedilo i rekao samo joj da ode iz stana. Par dana kasnije me nazvala i rekla da joj treba novac za platiti račune. Lakovjerno sam joj povjerovao i otišao do nje. Bila je pijana, fizički me napala te uzela mobitel i bacila na pod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ljutnji sam ja uzeo njezin i napravio isto. Na svu sreću, sigurnosne kamere su snimile sve i policiji je bilo sve jasno. A ona me tražila 2500 eura da odustane od tužbe. Novac joj nisam dao”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.