Dinamovac o optužbama za fizički napad: ‘Sve demantiram! Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama’

Foto: Twitter, Instagram, montaža narod.hr

Nakon što je Osječanka Iva Bošnjak iznijela teške optužbe na račun Dinamovog nogometaša Iyayija Atiemwena, i on je odgovorio. Naime, ona je objavila post u kojem tvrdi da ju je Atiemwen fizički napao u njegovom stanu u zagrebačkom naselju Remetinec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objave dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku, i znam se ophoditi prema ženama! “, objavio je Atiemnwen.

Nakon njegove objave Iva Bošnjak je na svome Instagramu objavila kratak odgovor s fotografijom na kojoj su, po njenim tvrdnjama, modrice koje joj je nanio Atiemwen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ovim putem se jos jednom obracam u vezi ovoga sto mi se dogodilo nocas! Doticni gospodine Atiemwen, i ti i ja jako dobro znamo sto se dogodilo, ipak si ti nesto vise od mene “veliki igrac”, Dao si mi doznanja da mi prijetis , kao sto sam javno objavila, i ovim putem opet te javno prozivam ! Napisao si imas 3 sestre i majku? E pa vidis da sam ja na tvom mijestu nebih im vise mogla pogledati u oci jer znas da si kriv, i da ja nisam bila jedina koja je pretrpjela ovo od tebe! Necu sutiti borit cu se do kraja, ponosno uzdignute glave , ne nije mi stalo do tvog novca niti icega od tebe ! Ne zelim nista od monstruma, ti za mene nisi covijek nego obican monstrum! Zelim samo pravdu za ovo sto mi je ucinjeno

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli I V A ? (@iva977)

Dinamo se oglasio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Temeljem medijskih napisa o navodnom fizičkom zlostavljanju u koje je uključen naš igrač Iyayi Atiemwen, želimo naglasiti kako GNK Dinamo najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja.

Što se konkretnog slučaja tiče, GNK Dinamo prati situaciju i reagirat ćemo sukladno odlukama tijela nadležnih za utvrđivanje činjenica.

GNK DINAMO”, stoji u kratkom priopćenju.

Što je Iva Bošnjak ranije objavila?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Noćas oko 23 sata fizički sam napadnuta od strane doticnog gospodina, Iyayi Believe Atiemwen. Zadobila sam par fizičkih ozljeda, policija je zabilježila ovaj slučaj. Gospodin je nakon dolaska policije rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću (nesreću) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obraćam dotičnom gospodinu, a i upozoravam sve cure, djevojke, da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika životna škola koju ću pamtiti do kraja života! I opet, javno se obraćam dotičnom Iyayi Believe Atiemwen, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokušaj gušenja… S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nešto!”, objavila je između ostalog na Instagram Storyju Iva Bošnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.