Dinamo potvrdio: Igrač kojeg je Osječanka optužila za nasilje bio je na obavijesnom razgovoru, nije osumnjičen niti prijavljen za bilo što

Foto: Twitter

“GNK Dinamo potvrđuje da je naš igrač Iyayi Believe Atiemwen bio na obavijesnom razgovoru u policiji te u potpunosti surađuje u utvrđivanju svih činjenica. Prema do sada dostupnim informacijama, naš igrač nije osumnjičen niti prijavljen za počinjenje nikakvog protupravnog ponašanja”, rekao je za Sportske novosti Alen Lesički, glasnogovornik GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, igrača Dinama za nasilje je optužila 20-godišnjakinja iz Osijeka Iva Bošnjak. Ona je objavila na Instagramu da je bila s njim u vezi te da ju je sporne večeri udarao, gušio i vukao po podu, dok on to negira.

” Došao je kući s prijateljem nakon tekme. Prije toga smo se bili posvađali radi njegove ljubomore. Pitao me što izvodim, pa sam otišla u svoju sobu. On i prijatelj bili su u dnevnom boravku nekih sat vremena, pa je prijatelj otišao. Ležala sam u sobi, a on je došao. Htjela sam da razgovaramo, a on je šutio. Rekao je samo da ga ne diram. Ponovno sam mu se obratila pa je počeo bacati moje stvari”, tvrdi ona, te dodaje da ga je primila za ruku, a on ju je, kaže, srušio na krevet i počeo gušiti.

“Uspjela sam se maknuti i lupila sam mu dva šamara. Osjećala sam se životno ugroženo. Pokušala sam pobjeći iz sobe, a on me udario, pa sam pala, udarila glavom u vrata i pod. Osjetila sam da mi nije dobro, ne sjećam se svega točno, ali znam da je vikao. Potom me je primio za noge i vukao po podu”, ispričala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da je uspjela pobjeći u kupaonicu, sakrila se ispod umivaonika i pokrila dekom. Kad je izašla u hodnik, tvrdi, onda ju je počeo šutati, od čega su joj, kaže, ostale modrice po nogama.

“Ustala sam i rekla da ću zvati policiju. Vidio je da sam ozbiljna, ali je sjedio na krevetu i nije se ni ispričao. Rekao mi je samo: “Ti ne znaš tko sam ja, igrač Dinama”, kaže.

“Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku, i znam se ophoditi prema ženama. One mi nikad ne bi oprostile da sam dignuo ruku na ženu”, poručio je optuženi igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.