Dinamova ‘šestica’ Slavenu: Duje Čop zabio hat-trick

U subotnjem izdanju 25. kola Prve HNL odigrane su dvije utakmice. Nogometaši Dinama ne posustaju u utrci za obranu naslova nakon što su stigli 18 prvenstvene pobjede uvjerljivo svladavši Slaven Belupo 6-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Modri’ su se bez problema prošetali kroz Koprivnicu stigavši do 59 bodova, a najviše se istaknuo Duje Čop, koji je zabio hat-trick.

Gosti su poveli u 14. minuti preko Brozovića, a Čop je povisio na 2-0 u 30. minuti iz penala. Slaven je četiri minute kasnije smanjio na 2-1 golom Melnjaka, no nada u izjednačenje kratko im je trajala.

Šimunović je u 40. minuti vratio prednost od dva gola do poluvremena. U nastavku ‘modri’ su potopili Koprivničane s još tri gola – Brozović je svoj drugi gol zabio u 52. minuti, Čop dvije minute kasnije je povisio na 5-1, a do hat-tricka je došao u 89. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj današnjoj utakmici Split je na Parku mladeži svladao Osijek 1-0 golom Glumca u 83. minuti.

U nedjelju igraju još Lokomotiva i Zadar te Istra i Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.