Dinko Jeličić novi trener Gorice

Foto: HNK Gorica

Dinko Jeličić novi je trenere Gorice, objavio je prvoligaš iz velike Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tjedan dana nakon rastanka sa Željkom Sopićem, HNK Gorica objavila je kako je s Jeličićem dogovorila suradnju do 2025. godine.

Jeličić je trenersku karijeru započeo s mlađim kategorijama Kustošije, dugi niz godina radio je i u nogometnoj školi u Španskom, zatim u Dinamu i Radniku iz Sesveta. Bio je i izbornik hrvatskih U-19 i U-20 reprezentacija kao i U-19 i olimpijske reprezentacije Kuvajta.

Vodio je još Foolad Yazd, Novigrad, nogometnu školu Deportivo Alavesa te je bio trener u Rudešu i Kustošiji, a posljednji angažman imao je u Al Nassru u kojem igra Cristiano Ronaldo. Bio na klupi tamošnje juniorske, a zatim i seniorske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Iznimno mi je zadovoljstvo biti novi trener Gorice, koju vidim kao klub s jako dobro organiziranim sustavom, klub koji se prošle sezone izvukao iz vrlo teške situacije. Svi u klubu su napravili veliki posao pod vodstvom trenera Sopića i njegovog stručnog stožera, sa sportskim direktorom Brkljačom i predsjednikom Črnkom, koji su također bili jako bitni u toj priči, istaknuo je Jeličić pa dodao: – Vrlo sam ambiciozan i siguran sam da je i ekipa, da znaju da imaju kvalitetu za taj iskorak, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.