Dok su se rukometaši borili za polufinale, Štrlek dobio sina: Otkrio je i njegovo ime

Foto: Instagram

Hrvatski rukometaš Manuel Štrlek i njegova supruga Ina postali su roditelji po drugi put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su se hrvatski rukometaši borili protiv Njemačke, bivši igrač reprezentacije podijelio je najljepše vijesti za svaki bračni par.

“Došao nam je Rio, najsretniji smo roditelji na svijetu”, napisao je na Instagramu i tako otkrio važnu vijest i neobično ime.

Inače, ovaj par već ima četverogodišnju kći Zoju, koja je na svijet došla tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U braku su od 2013. godine.

Štrlek nije pozvan u reprezentaciju nakon razgovora s izbornikom Linom Červarom. Iako je dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac poručio da su mu vrata reprezetacije zatvorena, Štrlek je poslao snažnu poruku podrške rukometašima.

“Dragi moji prijatelji i suigrači, želim vam svu sreću. Večeras imate moju maksimalnu podršku, vaš sam najveći navijač! Igrate odlično i samo tako nastavite do kraja! Ako me u budućnosti reprezentacija bude trebala, ja sam spreman! Ajmo Hrvatska!”, poručio je uoči utakmice s Austrijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.