Štrlek otkrio o povratku u reprezentaciju: ‘To je želja, nikakvo posipanje pepelom, interpretacijama se ne bi bavio’

Foto: fah

Nakon što je odbio biti dio reprezentacije za Euro, a Skupština Hrvatskog rukometnog saveza donijela odluku da se takvo odbijanje pretvori u trajno stanje, Manuel Štrlek je odlučio poslati pismo HRS-u, u kojem je zatražio povratak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarali smo nakon Eura, želja da se vratim u tim je obostrana. To je želja, nikakvo posipanje pepelom ili ne znam što, jer svjestan sam svoje odluke i znao sam se nositi s njom. Isto tako, svjestan sam da sam nakon odustajanja imao obvezu obratiti se Skupštini i UO HRS-a koji će donijeti odluku. Kakva god bude ja ću je poštovati, a vjerujem i želim da ona bude pozitivna. Kada sam odlazio nikad nisam rekao da ne želim igrati više uopće za reprezentaciju i to je cijela priča. A interpretacija je bilo i bit će ih, ja se s tim ne bih doista želio baviti”, poručio je Manuel Štrlek u razgovoru za Sportske novosti.

Mišljenje je dao i dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac: “Stvar ide u proceduru, ne može se odluka prejudicirati, jer je riječ o odluci Skupštine i ona se mora poštovati. Što se mene tiče, očekujem pozitivno rješenje, ali i da to bude posljednji put da se takvo što dogodilo. Moram reći da je Štrlekov doprinos reprezentaciji u tom smislu vrlo bitan, a red se ubuduće mora znati i od njega nećemo odustati, jer pravila su jednaka za sve.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.