Đoković došao na utakmicu Zvezde: Dok se skandiralo ‘Kosovo – Srbija’ mahao s odobravanjem

đoković
Foto: snimka zaslona

Novak Đoković trenira u Beogradu, a slobodno vrijeme odlučio je iskoristiti za posjet košarkaškoj utakmici Crvena zvezda – Valencia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim se mrežama pojavio video na kojem se može vidjeti kako, u trenucima dok su se tribine dvorane Pionir nadvikivale “Kosovo – Srbija”, Đoković s visokom podignutom šakom, a zatim i pljeskanjem navijačima, odobrava takvo skandiranje.

Podsjetimo, kad je Kosovo proglasilo neovisnost 2008. Novak je rekao: “Spremni smo da branimo ono što je naše! Kosovo je Srbija”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Areni Sport 2020. Dijana Đoković, majka ponajboljeg tenisača svijeta, kazala je nekoliko rečenica o kojima dosad nije javno govorila, a odnose se na život višestrukog osvajača Wimbledona. Osvrnula se na ono što se navodno događalo u Londonu 2009. godine…

”Bilo me je strah 2009. u Londonu, kada je sve nas u kući čuvao Scotland Yard, zato što su albanske grupe prijetile Novaku, jer je dao podršku u akciji ”Kosovo je Srbija”. Tada sam se bojala, jer ti si u kući, a oko tebe Scotland Yard. Nakon toga su se pitali zašto je izgubio od Safina. Izgubio je jer je dečko pod pritiskom, ali to se nije govorilo, puno se toga nije govorilo…”, kazala je majka Novaka Đokovića.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.