Đoković se pohvalio proširenjem obitelji: Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi sudjelovati u brizi oko bebe

Foto: Instagram

Novak Đoković trenutno se oporavlja od ozljede, te uživa uz obitelj koja je dobila još jednog člana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na Instagramu je objavio sliku ruku bračnog para Đoković i njihove djece Stefana i Tare.

“Sretni i ponosni želimo dobrodošlicu našoj maloj djevojčici Tari u naš dom. Jelena i ja smo svaki trenutak njenog dolaska na svijet proživjeli zajedno. Kao muškarac, moram izraziti veliko divljenje i zahvalnost svakoj ženi. Koliko bola i nesebičnog davanja žene prođu da bi stvorile, donijele na svijet i odgojile ta mala božanstvena bića… Veliki je blagoslov imati priliku biti roditelj! Jelena i Tara su moja dva anđela, a Stefan je ponosni stariji brat koji želi sudjelovati u brizi oko bebe. Život je božanstven!”, napisao je uz fotografiju.

Very happy and proud to welcome our little girl Tara to our home. Jelena and I have been hand in hand on this journey and as a man, I have to send my love and admiration to every single women out there for going through so much pain and effort to create life, to bring life and raise a human being… what a blessing to have an opportunity to be a parent! Thank you for celebrating the birth of my daughter and sending my family all the love and best wishes in the past few days. On behalf of me and Jelena, I want to say thank you! We are back from hospital, Jelena and Tara are my angels, and Stefan is a proud big brother who wants to take part in baby chores 🙂 Life is divine! ??❤️?‍?‍?‍?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.