Đoković uzvratio Kyrgiosu: ‘Izvan terena nemam previše poštovanja za njega’

epa08786711 Novak Djokovic of Serbia reacts during his quarter final match against Lorenzo Sonego of Italy at the Erste Bank Open ATP tennis tournament in Vienna, Austria, 30 October 2020. EPA/CHRISTIAN BRUNA

Nastavlja se prepucavanje na relaciji Nick Kyrgios – Novak Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo ga je Australac nazvao ‘oruđem za kritiziranje mjera karantene uslijed pandemije koronavirusa uoči Australian Opena’, a zatim se oglasio i Đoković.

“Mislim da je Kyrgios dobar za sport. Očito je on netko tko je drugačiji. Priča o tenisu i drugim stvarima nevezanim uz tenis na svoj, autentičan način. Poštujem ga. Poštujem svakoga jer svi imaju pravo na slobodu izražavanja. Poštujem njegov tenis i mislim da je talentiran momak koji ima dobru igru i dokazao je to pobijedivši zapravo sve najbolje na svijetu u prošlosti. Ali, izvan terena, da budem iskren, za njega baš nemam previše poštovanja za njega. Tu bih otprilike stao. Dalje nemam komentara za to, bilo njegovih komentara o meni ili bilo čemu drugome što pokušava”, rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.