Domagoj Duvnjak nakon remija protiv Japana: ‘Ovo nam je škola’

Foto: Fah

Kako smo već pisali hrvatska rukometna reprezentacija nije uspjela u svom prvom susretu na Svjetskom prvenstvu u Egiptu doći do pobjede protiv Japana, pobjede koju su svi s pravom očekivali s obzirom kako je Hrvatska kao europski doprvak ipak daleko kvalitetnija momčad, barem na papiru. Na kraju su izabranici Line Červara jedva uzeli i taj jedan bod, golom u posljednjim sekundama iz sedmerca. Završilo je na kraju 29:29, a Hrvatska je odigrala katastrofalno prvo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali odmah po završetku su utakmicu komentirali izbornik Lino Červar, ali i Domagoj Duvnjak.

“Raširili su nas, s 5 -1 obranom imali smo jako puno problema. Ulovili smo bod, ali ovo nam je dobra škola, ovako ne smijemo protiv Angole”, poručio je Domagoj Duvnjak poslije remija s Japanom. Za dva dana Hrvatska igra protiv Angole, naravno, pobjeda se nameće kao imperativ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.