Domagoj Vida nakon poraza od Turske: ‘Ovo je korak natrag, nemam se namjeru vaditi na umor i na Kosovo’

Foto: fah

Vatreni su poraženi od Turske u susretu osmog kola I skupine europskih kvalifikacija za plasman na svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji. Pogodak odluke zabio je Cenek Tosun u 75. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Nakon poraza Hrvatska je zadržala vodstvo na ljestvici sa 16 bodova, koliko sada ima i Island nakon pobjede protiv Ukrajine 2:0. Turska je sada treća s 14 bodova, a Ukrajina na četvrtom mjestu također ima 14 bodova. Vatreni, čak i u slučaju dvije pobjede mogu u dodatne kvalifikacije. Međutim, realno je očekivati da bi naši ipak s dvije pobjede prošli.  No, treba pobijediti dvije zaredom, kad iz tri utakmice zabijete tek jedan gol.

Nakon utakmice razumljivo je bilo razočarenje borbenog hrvatskog stopera Domagoja Vide, koji je rekao:

”Nikad ne možemo mirno privesti kvalifikacije kraju. igrali smo jako dobro, ali jedan trenutak nepažnje u obrani, pad koncentracije i to nas je koštalo poraza. Nismo igrali loše, ok je to bilo, kontrolirali smo igru i nije nam dosuđen čisti penal. Da je sudac to svirao, a morao je, sve bi bilo drugačije. Ipak, glavu gore, imamo još dvije utakmice, moramo to dobiti i idemo u Rusiju.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj iskreno je Domagoj priznao:

“Istina, ovo je korak natrag. Da smo pobijedili bi bismo skoro već u Rusiji, ali eto. Moramo vidjeti gdje smo griješili i u čemu je bio problem. Teško zabijamo i to je činjenica. Nemam se namjeru vaditi na umor i na Kosovo, imali smo šanse, ali nismo zabili.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.