Donacija Bojana Bogdanovića: ‘Nazvao je njegov otac i naglasio da se kupe respiratori’

Foto: fah

Bojan Bogdanović je SKB Mostar donirao iznos od 50.000 dolara, a namijenjen je kupovini respiratora, neophodnog za liječenje najtežih oblika bolesti izazvanim virusom COVID-19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bojanov otac kontaktirao je našeg ravnatelja (Ante Kvesić, op. a.) i ponudio novčanu pomoć bolnici. Izričito je naglašeno da se novcem kupe respiratori, pa će u tom pravcu i ići donacija. Svakako da smo svi zahvalni, a i njegov potez pokazuje koliko se podiže svijest kod svih javnih osoba, jer svi zajedno svjesni smo ozbiljnosti situacije”, rekla je glasnogovornica SKB Mostar Adrijana Pandža za Sportske novosti.

Već ranije spominjalo se kako je NBA zvijezda donirala sportsku opremu ili slične stvari onima kojima je to potrebno, ali sam Bogdanović insistirao je na tome da se o tome ne priča javno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.