Donna Vekić: Cilj za sljedeću godinu je ulazak u Top 10

Foto: fah

Za odmor nikad dovoljno vremena, požalila se hrvatska tenisačica Donna Vekić. Tek je nedavno zaključila sezonu na 19. mjestu WTA ljestvice, a uskoro kreću pripreme za sljedeću godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zadovoljna sam sa sezonom, najbolja sezona dosad i najbolji rezultat na Grand Slamu. Od sebe uvijek očekujem više tako da sam se već počela pripremati za sljedeću sezonu. Nestrpljivo očekujem treninge, rekla je Vekić koja će prošlu sezonu pamtiti i po četvrtfinalu US Opena, ali i ranom ispadanju iz Wimbledona, piše HRT.

– Žalim za Wimbledonom, izgubila sam u prvom kolu. Wimbledon mi je najdraži turnir, dobro se osjećam na travi, imala sam malo nezgodan ždrijeb i dosta bolni poraz, ali dobro – bit će bolje sljedeće godine, rekla je Vekić čiji je cilj za sljedeću godinu ulazak u Top 10: – Nije velika razlika u bodovima, par mečeva više pobijediti i to je to.

Ustvrdila je kako igra dobro na svim podlogama te si priželjkuje još jednu konstantnu godinu, a nada se i boljim rezultatima u Fed Cupu: – Dvije tenisačice u Top 20, Petra Martić i ja, odličan je rezultat. Mislim da se možemo zajedno posložiti i napokon napraviti dobar rezultat u Fed Cupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijede pripreme u Monacu, Božić će provesti s obitelji, a Novu godinu dočekati najvjerojatnije u avionu na putu za Australiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.