Došlo je do preokreta: Nastavlja se trakavica oko odlaska Marija Mandžukića iz Juventusa!

Foto: fah

Trakavica glede odlaska Marija Mandžukića iz Juventusa ili pak ostanka se nastavlja. I dok ga dio medija vidi na Old Traffordu drugi ”saznaje” da će bivši hrvatski reprezentativac ipak ostati u Italiji, no, ne u Torinu. Naime, talijanski II Giornale donosi informaciju prema kojoj je Mandžukić sve dogovorio sa slavnim Milanom, za koji igra i aktualni hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, navodno je došlo do preokreta nakon što je opet navodno za ovu zimu dogovoren prelazak Mandžukića na Old Trafford te da bi u Manchester United zajedno s njim trebali u paketu doći Emre Can i bivši trener Max Allegri. Mandžukić je navodno bio na meti Intera, međutim, Juventus je ipak odlučio dati prednost Milanu koji nije u ovom trenutku, kao što je to primjerice Inter, direktni suparnik Staroj dami za naslov prvaka Italije.

Zasad se ne zna kada bi se transfer trebao realizirati, međutim, do transfera bi trebalo doći ove time, a moguća je kombinacija prema kojoj bi Mario Mandžukić na ljeto 2020. godine mogao pojačati Milan.

Podsjetimo, kako smo već pisali suigrač Mandžukiću u Milanu bio bi bivši suigrač iz reprezentacije Ante Rebić, a jedan od glavnih ljudi Milana u ovom trenutku je i bivši kapetan Vatrenih, Zvonimir Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.