Drago Ćosić nakon vijesti o novom poslu: ‘HRS, ako ne bude zadovoljan, može bilo kad odlučiti da je suradnja gotova’

Foto: Snimka zaslona/HRT

Drago Ćosić nekoliko mjeseci nakon što je dobio otkaz na HRT-u zbog skandala s navodnom preprodajom ulaznica za utakmice SP-a u Rusiji ima novi posao. Posao je dobio u Hrvatskom rukometnom savezu, u odjelu za marketing i odnose s javnošću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvo sam otvorio svoju privatnu tvrtku, jer nisam bio spreman ući u bilo koju kombinaciju s televizijama nakon HRT-a. Mislim da to nema nikakvog smisla dok traje spor i dok se stvar sudski ne riješi”, pojasnio je Ćosić u razgovoru za Sportske novosti.

“Ja znam da nisam kriv. Sve što je izgovoreno, što se pojavljuje ili što se već pojavilo o tome riješit će se na mjestu gdje se treba riješiti. I ne bih više o tome”, dodao je.

Što će biti s novim poslom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio sam šef dosta projekata, posljednjeg SP-a u Rusiji koji je najgledaniji projekt u povijesti TV-a. Ponosan sam što je to moje djelo. Kroz razgovor s ljudima iz HRS-a koje poznajem već 40 godina došli smo do toga da krenemo u suradnju. Oni dosad nisu imali čovjeka koji je to objedinjavao, a ima jako puno posla. Ponudili su mi suradnju. Znaju me, znaju moju energiju, sposobnosti. Ja pak znam puno ljudi iz rukometa i tako smo se dogovorili. Imam ugovor, nemam stalni radni odnos, kako su već mnogi napisali. To znači da sutra, ako HRS procijeni da Drago ne zadovoljava u svom poslu, može odlučiti da je suradnja završena. Naravno, isto pravo zadržavam i ja, no ponuda koja bi me izula iz cipela ne postoji”, kaže Ćosić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.