Foto: fah

Dinamo je Draženu Ladiću, legendarnom bivšem golmanu spomenutog kluba i hrvatske nogometne reprezentacije, ostao dužan 400 000 eura, dug datira iz vremena dok se klub zvao Croatia. S kamatama, kako je na izvanrednoj presici rekao Zdravko Mamić, dug se popeo na milijun eura, koliko će Ladić dobiti zbog višegodišnjeg  povlačenja po sudovima. Mamić je, inače, na današnjoj tiskovnoj konferenciji rekao da je Dinamo pod blokadom zbog duga Draženu Ladiću, odnosno zbog ovrhe, no, podvukao je da će sve biti vrlo brzo riješeno.

Što na sve kaže Dinamova i hrvatska nogometna legenda?

“Mislim da sam u ovih 15 godina pokazao dovoljno korektnosti prema Dinamu strpljivo čekajući da se sve završi. Napokon je gotovo. Drago mi je da su u Dinamu pokazali dozu ljudskosti“, kazao je Dražen Ladić za RTL Danas.

Zdravko Mamić je, podsjetimo, na početku tiskovne konferencije rekao, između ostaloga:

Nakon dva dana došao sam u klub i zatekao grobnu atmosferu. Dinamo je u blokadi zbog duga prema Draženu Ladiću. Njemu čestitam na upornosti, nemam ništa protiv njegovog poteza, on je dobio što mu je sud dodijelio, mi ćemo to najkasnije sutra platiti…

Dražen Ladić tvrdi da je Zdravko Mamić posljednjih dana bio u kontaktu s direktorom Dinama Tomislavom Svetinom, no, ipak se nisu uspjeli dogovoriti. Nakon što se Svetina prestao javljati Ladić nije imao izbora, ostala mu je samo blokada. Što se i dogodilo.

“Kad mi se Svetina prestao javljati, preostala mi je samo blokada. Drago mi je da je Zdravko javno obznanio da će novac biti. Nemam razloga sumnjati, jer je Zdravko pokazao korektnost u svojim ranijim javnim izjavama…“, poručio je Dražen Ladić.

Izvor: narod.hr