Drugi košarkaš koji je u kratkom roku odbio Hrvatsku – izbornik Petrović poručio Hezonji: ‘Razgovarat ćemo kad se ohladiš’

Foto: fah

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja drugi je košarkaš koji je u relativno kratkom roku odbio izbornika Aleksandra Petrovića, prvi je to učinio Ante Tomić, nećemo računati Marka Popovića, koji je ipak ”košarkaš u godinama” i kome se ionako karijera polako bliži kraju. Za razliku od nogometaša košarkaši se lakše odlučuju na negativan odgovor reprezentaciji. Sjetimo se za početak Gordana Giričeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aleksandar Petrović komentirao je odluku Marija Hezonje, kome ove sezone i ne ide baš kako je očekivao u NBA ligi, Hezonja je rekao kako ne planira nastupati s Hrvatskom sljedećeg ljeta na Eurobasketu. Odluka je to koja je šokirala hrvatsku košarkašku javnost, iznenadila izbornika.

Hezonja je takvu odluku obznanio u razgovoru za jedan turski portal te je tom prilikom rekao kako se sada planira više posvetiti svom razvoju uoči nove sezone u NBA ligi. Hrvatska će na Eurobasketu igrati od 31. kolovoza, nakon dugo vremena naša košarka na Europsko prvenstvo kreće s velikim ambicijama, govori se i o medalji, odluka Hezonje težak je udarac hrvatskim ambicijama i očekivanjima navijača.

Nedavno je izbornik Petrović posjetio SAD, posjetio igrača koji igraju u NBA ligi, činilo se sve u redu, s obzirom kako je najavio da računa na Hezonju bez obzira što nema veliku minutažu u NBA ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam o tome nikakav komentar, ne želim raditi priču od toga, treba pustiti vrijeme da prođe. Nismo se čuli, nemamo neki vid komunikacije u tom kontekstu. On je poslao tu poruku, ali ja ne mislim na to reagirati, nego ću ga zvati nakon dva-tri mjeseca, kad se sve to smiri”, komentirao je Aco za HRT iznenađujuću odluku Marija Hezonje te je dodao:

“Očigledno je frustriran, ali nema smisla da ja sad iznosim te stvari javno. Dečko je povrijeđen svojim statusom u Orlandu i želi to riješiti, a ja ne mislim ovog trenutka davati nikakve izjave vezano za to. Zvat ću ga nakon dva ili tri mjeseca, kad se malo ohladi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.