Društvene mreže ne upravljaju tako velikim klubom: Luku Modrića nitko ne tjera iz Reala, kao što to navode neki mediji!

Foto: fah

Još uvijek aktualni prvak Europe, Real Madrid, poražen je na gostovanju u Valenciji 2:1. Iako rezultat izgleda tijesan te sugerira da se igrala neizvjesna utakmica činjenica je da su domaćini u potpunosti nadigrali Real. Real je odigrao jednu sivu utakmicu, zapravo utakmicu na kakve smo, nažalost, ove sezone navikli od kraljevskog kluba, kojeg na ljeto očekuje potpuni remont. Bit će odlazaka, ali i dolazaka igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice uslijedile su žestoke kritike kojih nije ostao pošteđen i ni najbolji igrač svijeta, Luka Modrić, koji, prema tvrdnjama španjolskih, i ne samo španjolskih, medija, a unatoč sjajnoj asistenciji za smanjenje vodstva, nije odigrao dobru utakmicu, uostalom kao ni drugi igrači Reala.

Kako piše američki ESPN kapetan hrvatske nogometne reprezentacije bio je potpuno zakočen u sredini terena.

‘Potpuno ga je zasjenio igrač utakmice Dani Parejo i to je radio tijekom cijelog meča. Najnižu točku Modrić je dosegnuo na početku drugog poluvremena, kada je čistu loptu poslao u aut. Trudio se, ali potreban mu je dug ljetni odmor”, piše to ESPN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio hrvatskih medija prenio je, kao i obično, pisanja stranih medija o igri hrvatskog reprezentativca, neki od njih i pod naslovom: ”Modrića tjeraju iz Reala…” Naravno, iz odlomka posvećenog Luki vidljivo je kako nitko ne tjera najboljeg igrača svijeta iz Reala, ESPN pogotovo, riječ je zapravo o jednoj posve normalnoj i korektnoj kritici.

S druge strane, mediji koji tvrde da se ”Modrića tjera iz Reala” pozivaju se na komentare s društvenih mreža, poglavito Twittera. Srećom, o Modriću ipak ne odlučuju društvene mreže već čelnici kluba, Florentino Perez te trener Zinedine Zidane.

”Očajne, očajne partije Luke Modrića jedne za drugom. Nitko to ne vidi, svi samo krive Kroosa, jeste li slijepi ili”? ”Treba ga što prije prodati i dovesti pravog veznjaka”, ”Žao mi je što moram reći, ali mislim da je vrijeme da Modrić zaradi pokoju kritiku. Nije u stanju predvoditi momčad protiv Valencije, a može trčati 300 minuta na Svjetskom prvenstvu”, ”Idite u kantu za smeće i pogledajte je li tamo Luka Modrić…” Neki su od komentara na Twitteru. Zapravo sve djeluje posve neozbiljno, a Real je sve samo ne neozbiljan klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.