Duvnjak o ponovnom pomlađivanju reprezentacije

Foto: Snimka zaslona

Tradicionalno na Novu godinu u Zagrebu se okupila hrvatska muška seniorska rukometna reprezentacija, koja se priprema za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Istina, dosta je novih igrača, devet igrača nema od zadnjeg turnira u Montpellieru. Izbornik je tako odlučio, ali i na zadnjem Euru imali smo dosta debitanata. Imamo iskustvo i mladost i nadam se da će se to spojiti u dobru cjelinu”, rekao je Domagoj Duvnjak.

“Svaka grupa ima težinu na Euru, a naša je baš izazovna. Otvaranje s olimpijskim prvacima, čitam sada da im je otpao i Luka Karabatić, korona im je ušla u ekipu. Mislim da ni njima nije idealno da otvaraju protiv nas. Onda slijedi Srbija, koja je u odličnoj formi, dobila je novog trenera Španjolca, lijepo izgledaju. O Ukrajini ne znamo puno, ali saznat ćemo gledajući prve dvije utakmice”, dodao je.

“Taj je popis isključivo moj izbor i smjer u kojem vidim reprezentaciju. Stojim iza svakog igrača, to je homogeni skup s kojim sam spreman u svaku bitku. Dečki će dati sve od sebe i najbitnije je da se svaki spreman podrediti. Svjestan sam da je sada prvi mjesec i da ljudi svašta pričaju i komentiraju, ali to nam i treba jer to znači da nas prate”, započeo je pa dodao: “Puno je zabrinutosti, da, ali bitno je da mi idemo smjerom s kojeg ne damo skrenuti i da do 13. siječnja popravimo sve. Jednim okom gledamo i prema protivnicima, ali to su tehničko-taktički detalji. Sada se fokusiramo na sebe jer ima dosta stvari koje trebamo popraviti”, rekao je izbornik Hrvoje Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.