Duvnjak poručio: ‘Dokad ću trajati? Slušat ću svoje tijelo’

Zagreb, 27.01.2020 - Docek hrvatske rukometne reprezentacije na Trgu bana Josipa Jelacica nakon osvojenog srebrnog odlicja na Europskom rukometnom prvenstvu. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak ostao je oduševljen dočekom na Trgu bana Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pretužni smo bili jučer, ali kad doživiš ovako nešto, znaš da si napravio pravu stvar. Osvojili smo medalju i nitko sretniji od nas”, rekao je Duvnjak.

“Što dalje? U boj, u boj, haha… Idemo u klubove i u četvrtom mjesecu moramo izboriti Olimpijske igre. Nadamo se novom dočeku na ljeto, ali prvo trebamo izboriti Olimpijske igre, bit će jako teško, igramo u Francuskoj. Ali pokazali smo da smo dobra, prava momčad i nadamo se da ćemo opet doživjeti ovakav doček”, poručio je.

Koliko kapetan još može trajati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Slušat ću svoje tijelo. Meni je bitno da sam zdrav. Kad sam zdrav, dobar sam, dajem sve od sebe, a dokad ću trajati, ne znam”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.