Snažna poruka Line Červara: ‘Nema toga koji će nam uzeti obitelj, obitelj je kolijevka života”

Zagreb, 27.01.2020 - Docek hrvatske rukometne reprezentacije na Trgu bana Josipa Jelacica nakon osvojenog srebrnog odlicja na Europskom rukometnom prvenstvu. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Lino Červar bio je također oduševljen dočekom na Trgu bana Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, ponosan sam da sam sa strašću i neizmjernom ljubavi vodio našu reprezentaciju. Zahvalan sam svim generacijama i ovoj reprezentaciji koja je pokazala nevjerojatno zajedništvo”, poručio je.

“Radujem se da ovdje vidim puno djece i puno mladeži. Zato govorim, roditelji, vodite svoju djecu i pomognite im kad im je teško. A molim i djecu za beskrajnu zahvalnost prema svojim roditeljima da im znate reći “hvala”. I nema toga koji će nam uzeti obitelj, obitelj je kolijevka života. I ovi dečki su pokazali kako se bori kad je najteže. Još nešto sam Vam htio reći. Da, dobili smo državu, ali imamo sve manje djece. Zato nam treba zajedništvo svaki dan. Da bismo opet išli u budućnost trebaju se poštivati univerzalne vrijednosti, a to su istina, pravednost i ljubav”, zaključio je Lino u snažnoj poruci poslanoj s Trga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.