Duvnjak uoči Njemačke: ‘To nam je najbitnija utakmica prvenstva’

Foto: fah

Pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom vjerojatno je odlučujući okršaj za plasman u polufinale Europskog prvenstva – onaj protiv Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To nam je najbitnija utakmica prvenstva, ako dobijemo u polufinalu smo. Bit će jako teška utakmica, prošle godine smo u Njemačkoj izgubili jedan razlike, igrali smo u desetom mjesecu s njima dvaput i izgubili jedan razlike. Sve utakmice su bile na mali broj golova i mislim da će i sutra biti takva utakmica”, rekao je nakon jutarnjeg treninga u Beču.

“Jako čvrsta ekipa, igraju odličnu obranu. Wolf je na golu, Bitter je drugi golman, obrana 6-0, čvrsta, jaka i agresivna. Nisam gledao na prvenstvu još njihove utakmice, ali čuo sam da su igrali 3-2-1 s Pekelerom naprijed. Tako da ćemo se morati dobro pripremiti, moramo imati dobar plan, naša dobra obrana, polukontre i kontre, što više laganih golova i vidjet ćemo kako će biti”, zaključio je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.