Dva hrvatska rukometaša u idealnoj postavi Europskog prvenstva: Duvnjak proglašen najboljim igračem

Foto: fah

Domagoj Duvnjak proglašen je MVP-jem Europskog prvenstva u rukometu. Kako je objavio EHF veliko priznanje dobio je i Igor Karačić, koji je izabran u idealnu sedmorku turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idealnoj postavi na mjestu vratara je Španjolac Gonzalo Perez de Vargas. Na krilima su Norvežanin Jondal lijevo, odnosno Blaž Janc iz Slovenije desno. Lijevi vanjski je Sander Sagosen, a uz Karačića na desnoj strani je Maqueda, još jedan španjolski igrač.

“Hrvatski kapetan vukao je svoju ekipu do njenog prvog finala Eura od 2010. godine.As njemačkog THW Kiela zaslužan je za ulazak Hrvatske u finale Eura nakon što je u polufinalu protiv Norveške postigao osam golova i realizirao odlučujući sedmerac za produžetke. Duvnjak je srce i lider Červarove ekipe. Svojim pristupom, igrom i odnosom prema svemu inspirira i pravi je primjer svojim suigračima na terenu”, napisao je EHF o Duvnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatski put do finala obilježile su dramatične pobjede, a Karačić je bio u središtu hrvatske senzacije protiv Njemačke, osvojio je nagradu za igrača utakmice i postigao odlučujući pogodak u posljednjim sekundama susreta. Karačić je apsolutno zaslužan za ključna dva boda u borbi za što bolji plasman u skupini”, piše EHF o Karačiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.