Dvoboj veterana u Halleu: Nakon odličnog tjedna kraj i za Ivu Karlovića

Foto: fah

Hrvatski tenisač Ivo Karlović izgubio je dvoboj 1. kola travnatog ATP turnira u njemačkom Halleu od Rusa Mihaila Južnog s 3-6, 6-7 (6).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tridesetosmogodišnji Karlović je izgubio “dvoboj veterana” protiv 34-godišnjeg Južnog, koji je iskoristio i Karlovićev umor jer je prije dva dana igrao i izgubio finale Hertogenbosha. Karlović je loše započeo meč i izgubio svoj servis u šestom gemu, a nakon što je, opet na svoj servis, spasio set-loptu kod 3-5, u narednom gemu je Karlović imao čak četiri “break-lopte” da ostane u setu, no Južni je sve spasio.

U drugom setu su obojica propustila samo po jednu loptu za obrat, a u 13. igri Južni je poveo s 4-0, Ivo se vratio s pet uzastopnih poena i poveo s 5-4, potom spasio meč-loptu kod 5-6, ali je drugu na svoj servis Južni iskoristio i otišao u 2. kolo.

Bio je ovo njihov peti međusobni dvoboj i četvrta pobjeda Južnog, kojeg je Karlović uspio pobijediti samo prije tri godine i to upravo u Halleu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.