Egipćanin skromno: ‘Neće to biti finale Salaha i Cristiana Ronalda. Ja igram za veliki klub i imamo sjajne igrače’

Foto: fah

Mohamed Salah i Roberto Firmino u finalu Lige prvaka morali bi igrati bolje nego ikad da bi dostigli Cristiana Ronalda koji ima 15 pogodaka u LP ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salah je u nekim stvarima bolji od Ronalda – Cristiano ima 42 gola u 41 nastupu u svim natjecanjima, a Salah 43 gola u 49 nastupa.

Mnogi zato finale vide kao bitku za Zlatnu loptu.

“Neće to biti finale Salaha i Cristiana Ronalda. Ja igram za veliki klub i imamo sjajne igrače. Plasman u finale izborili smo timskim radom, ne bih to mogao sam”, rekao je Salah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam da cijeli arapski svijet želi da osvojim Zlatnu loptu i da su sretni zbog mojih pobjeda, ali u ovom trenutku razmišljam samo o finalu i povratku na Anfield s trofejem”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.