EHF nije prihvatio prijedlog hrvatskih rukometaša: ‘Ovi gore očito misle da je ovo dovoljno’

Foto: fah

Krovna europska rukometna organizacija odbila je molbu Hrvatske da odmah nakon utakmice protiv Španjolske otputuje u Stockholm, tako da će morati putovati u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pričali smo mi igrači često da se mora nešto promijeniti i povećati broj slobodnih dana na velikim turnirima. Ne znam, ovi gore očito misle da je ovo dovoljno. Igramo četiri utakmice u osam dana i teško je zadržati snagu, ali kako je nama tako je i drugima”, rekao je Luka Stepančić.

Zahtjev je poslan nakon utakmice protiv Češke, rukometaši su htjeli putovati nakon sutrašnje utakmice sa Španjolskom koja se igra u 16 sati, ali dobili su negativan odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.