Europsko prvenstvo: Švedska pobijedila Mađarsku i gurnula Sloveniju, Norveška osigurala polufinale

epa08148605 Hungary's Bence Nagy (R) against Swedens Linus Arnesson during the Men's European Handball Championship main round Group 2 match between Hungary and Sweden at Malmo Arena in Malmo, Sweden, 21 January 2020. EPA/ANDREAS HILLERGREN SWEDEN OUT

Domaćin Švedska je u Malmou svladala Mađarsku sa 24-18 (10-9), a tim se rezultatom Norveška pridružila Hrvatskoj i Španjolskoj u polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norveška je slavila protiv Islanda 31:28, iako su na poluvremenu već imali praktično riješenu utakmicu s obzirom da su imali ogromnih 19:12, ali onda su se Islanđani su se vratili te su zamalo kreirali dramu, došavši na svega -3.

Slovenija se othrvala neugodnom Portugalu, slavili su 29:24 (14:15) .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.