Elias Kolega završio karijeru, Filip Zubčić mijenja trenera

kolega
Foto: fah

Alpski odbor Hrvatskog skijaškog saveza na sjednici održanoj u utorak odredio je kako će u sezoni 2022/23. u sastavu reprezentacije biti sedmero natjecateljica i natjecatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žensku A reprezentaciju činit će Leona Popović i Zrinka Ljutić, mušku A reprezentaciju Filip Zubčić, Istok Rodeš, Matej Vidović i Samuel Kolega, a mušku B reprezentaciju Tvrtko Ljutić.

Objavljeno je i kako je dosadašnji član A reprezentacije Elias Kolega zbog ozljeda završio karijeru u dobi od 25 godina. Stanje njegove potkoljenice je dobro za normalan život i rekreativno skijanje, ali nije dovoljno dobro da podnese napore natjecateljskog skijanja po ledenim i grbavim terenima.

Do promjene će doći i u stručnom stožeru najboljeg hrvatskog skijaša Filipa Zubčića koju su napustili trener Marko Šuman i serviser Robert Horvat. Novi Zubčićev trener bit će potvrđen u narednom periodu, a za novog servisera dolazi Kristijan Krasnić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.