Engleska nije uspjela pomoći Hrvatskoj, Wales prvi u grupi

U susretima posljednjeg, 3. kola skupine B na EURU u Francuskoj Slovačka i Engleska su u Saint-Etienneu odigrale 0-0, dok je Wales u Toulouseu svladao Rusiju s uvjerljivih 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakvim ishodom Wales je osvojio prvo mjesto u skupini sa šest bodova, Engleska je osigurala plasman u osminu finala kao drugoplasirana reprezentacija u skupini s pet bodova, dok je Slovačka završila natjecanje na trećem mjestu s četiri boda, te je također nadomak plasmana među 16 najboljih. Rusija je visokim porazom završila natjecanje na posljednjem mjestu s jednim bodom.

Wales je vrlo brzo došao do velike prednosti protiv Rusije golovima Ramseya (11) i Taylora (20), a pobjedu je svojim trećim golom na ovom EURU potvrdio Bale (67).

REZULTATI 3. KOLA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovačka – Engleska 0-0
Rusija – Wales 0-3 (Ramsey 11, Taylor 20, Bale 67)

TABLICA:

1 Wales 3 2 0 1 6-3 6
2 Engleska 3 1 2 0 3-2 5
3 Slovačka 3 1 1 1 3-3 4
4 Rusija 3 0 1 2 2-6 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.