Engleski mediji: Gvardiol se prometnuo u najboljeg veznog igrača svijeta

Foto: fah

Nogometaši Manchester Cityja lako su osvojili tri domaća boda ove subote, pobijedili su Luton s 5:1 u 33. kolu engleske Premier lige. Utakmicu su obilježili Hrvati Joško Gvardiol i Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Joško Gvardiol potpisao je za City kao središnji branič, ali se prometnuo u najboljeg veznog igrača svijeta, čini se. Sredinom tjedna zabio je nevjerojatan pogodak na Bernabeuu i ponovio je to ovdje. Kakav udarac njegovom slabijom nogom”, opisuje Daily Mail.

“Alvarez i Doku odigrali su udarac iz kuta između njih, a prvi je isporučio loptu na rub prostora koju je Kovačić apsolutno savršeno uhvatio užarenim udarcem iz voleja koji je prošao pored Kaminskog”, piše The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.