Engleski reprezentativac napustio Katar nakon što mu je opljačkan dom: ‘Pojedinac je važniji od skupine u tim trenucima’

Foto: fah

Napadač engleske nogometne reprezentacije Raheem Sterling napustio je Svjetsko prvenstvo u Kataru nakon oružane provale u njegov dom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sterling nije bio u konkurenciji za utakmicu osmine finala protiv Senegala što je mnoge iznenadilo. Engleski je nogometni savez (FA) objavio da je razlog odlaska obiteljska situacija.

Engleski izbornik Gareth Southgate je rekao da će pričekati i vidjeti hoće li se Sterling vratiti u Dohu, a njegov jedini fokus je da napadaču Chelseaja pruži vrijeme i podršku koja mu je potrebna.

– Moramo mu dati vremena da pokuša to riješiti i biti uz svoju obitelj. To je u ovom trenutku najvažnije pa ćemo mu dati taj prostor, poručio je engleski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naravno da nije idealno za reprezentaciju, ali pojedinac je važniji od skupine u tim trenucima, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.