Engleski teškaš: Hrgović može nokautirati bilo koga

Foto: fah

Hrvatski boksač Filip Hrgović će prvog dana lipnja u Rijadu na priredbi Matchroom vs. Queensberry: 5v5 odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois Britanski teškaš Frazer Clarke komentirao je ovu borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u javnosti se počelo podsjećati na sparing koji su njih dvojica odradili 2018. godine. Dubois tada navodno nije dobro prošao protiv hrvatskog boksača, a to se koristi za poljuljavanje samopouzdanja protivnika.

“Pošteno je to odigrao. Hrgović može nokautirati bilo koga. Kažem vam, on je veliki udarač i odličan boksač s puno iskustva. Kad ima svoj dan, onda je zaista dobar. Kada nije njegov dan, onda nije toliko dobar. Trenutno mi se čini vrlo samopouzdan i motiviran. Bit će spreman”, rekao je Clarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.